Vigtigheden af indboforsikring i Danmark

Indboforsikringen bør være basis i enhver husstand i Danmark og dækker husstandens ejendele – både for danske statsborgere og for udlændinge. 

I Danmark er en “Indboforsikring” en næsten uundværlig forsikring, som dækker en lang række ting i dit hjem såsom erstatning for ejendele, der er blevet stjålet fra dig aflåste hjem. 

Indboforsikringen dækker også for ejendele beskadiget ved brand, hærværk eller vandskade. Der er dog også en anden, og ofte overset, årsag til at have en indboforsikring: 

Nemlig, retshjælpsdækning. Retshjælpsdækning dækker i visse tilfælde omkostninger til private retssager, hvilket man kan læse mere om her.

Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller salg af andels- og ejerlejlighed. Det betyder altså at retshjælpen kan dække dine sagsomkostninger, hvis vi fører en sag for dig, hvor vi forsøger at få din leje sat ned. Dermed, er det altså meget sandsynligt, at du kan få dækket omkostninger til advokat-hjælpen i forbindelse med din lejesag.

Denne retshjælpsdækning, en del af indboforsikringen, er ofte er overset i Danmark. Af denne årsag oplever vi ofte hos TjekDinLeje.dk at brugere ringer og er bange for, hvad det kommer til at koste at føre sagen. I langt de fleste tilfælde kan vi dog berolige vores brugere med, at hvis de har en indboforsikringen, så kan vi sandsynligvis hjælpe helt gratis gratis.

Så glem ikke at få tegnet en indboforsikring! Du kan indhente tilbud på indboforsikringer her.